Exhibition “Art in wood” – 21.07.2023

Изложба на копаници „Уметност во дрво“
По повод „30 години јубилеј на Здружение на копаничари“
Во соработка со Здружение на копаничари на Македонија“.
КЦ Магаза – Битола, 19:30 часот
21.07.2023

The post Exhibition “Art in wood” – 21.07.2023 appeared first on Ilinden Days Bitola.