Фото галерија – Детска ликовна работилница на тема „Народната култура трајна инспирација“

Фото галерија – Детска ликовна работилница на тема „Народната култура трајна инспирација“ 22-23, 27-28 јули 2021 The post Фото галерија – Детска ликовна работилница на тема „Народната култура трајна инспирација“…

Коментарите се исклучени на Фото галерија – Детска ликовна работилница на тема „Народната култура трајна инспирација“

(ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021

(ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021 The post (ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.

Коментарите се исклучени на (ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 6/2021, БИТОЛА, 01.08.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 6/2021, БИТОЛА, 01.08.2021 Преземете .PDF The post ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 6/2021, БИТОЛА, 01.08.2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.

Коментарите се исклучени на ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 6/2021, БИТОЛА, 01.08.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 5/2021, БИТОЛА, 31.07.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 5/2021, БИТОЛА, 31.07.2021 Преземете .PDF The post ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 5/2021, БИТОЛА, 31.07.2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.

Коментарите се исклучени на ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 5/2021, БИТОЛА, 31.07.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 4/2021, БИТОЛА, 30.07.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 4/2021, БИТОЛА, 30.07.2021 Преземете .PDF The post ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 4/2021, БИТОЛА, 30.07.2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.

Коментарите се исклучени на ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 4/2021, БИТОЛА, 30.07.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 3/2021, БИТОЛА, 27.07.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 3/2021, БИТОЛА, 27.07.2021 Преземете .PDF The post ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 3/2021, БИТОЛА, 27.07.2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.

Коментарите се исклучени на ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 3/2021, БИТОЛА, 27.07.2021

Дефиле и свечено отворање на фестивалот „Илинденски денови“

Ве покануваме на 26.07.2021 од 18:30 часот да ги проследите дефилето „Со песни и игри низ битолските улици“ и свеченото отворање на Фестивалот кое во 20:30 ч., ќе се одржи…

Коментарите се исклучени на Дефиле и свечено отворање на фестивалот „Илинденски денови“

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 2/2021, БИТОЛА, 24.07.2021

ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 2/2021, БИТОЛА, 24.07.2021 Преземете .PDF The post ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 2/2021, БИТОЛА, 24.07.2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.

Коментарите се исклучени на ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ – БИЛТЕН БРОЈ 2/2021, БИТОЛА, 24.07.2021