You are currently viewing Покана за изложба – „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“

Покана за изложба – „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“

Почитувани,
Ве покануваме да присуствувате на свеченото отворање на 46-та Државна изложба на детски ликовни творби на тема

„Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“

што ќе се одржи на 26 мај 2021 година со почеток во 12 часот во НУ Центар за култура – Битола.

Изложбата ќе се реализира во согласност со пропишаните протоколи од Владата на РС Македонија.