You are currently viewing ЗАСЕКОГАШ ВО СРЦАТА

ЗАСЕКОГАШ ВО СРЦАТА

Подгответе се да ја погледнете листата на изведувачите за нашиот голем концерт ЗАСЕКОГАШ ВО СРЦАТА 🟪
Каролина Гочева ⭐️
Димитар Андоновски ⭐️
Александра Јанева ⭐️
Александар Тарабунов ⭐️
Јана Бурчевска ⭐️
Виктор Апостоловски ⭐️
Нико Ѓоргиевски ⭐️
Бојан Стојков ⭐️
Ламбе Алабаковски⭐️
Ѕвезда до ѕвезда ⭐️ за двете ѕвезди ⭐️⭐️ на небото Тоше & Аки
На сцената ќе го имаме и хорот на Државното музичко училиште од Битола
Диригент на Камерниот оркестар Битола – IW Connect • Владимир Димовски
Два концерти на 18 и 19 февруари
Цена на билетите ќе биде 350 денари.