You are currently viewing Slow Wine

Slow Wine

Центарот за култура Битола оваа година ќе биде горд домаќин на четвртото издание на Slow Wine. 🍾

👫Битола е град на младоста, урбаното, прогресот. Слободна во духот и со смел поглед на иднината. Младите винари од новата винска сцена се сé ова. Прогресивни млади дечки кои својата слобода ја насочуваат кон создавање на нови вински етикети, секоја препознатлива со својот идентитет, притоа грижејќи се за животната средина и планетата.
Битола и младите винари, едноставно си припаѓаат.
🍇 SLOW WINE 2022 Вински салон Битола
сабота 03.12 2022 година 17-23 часот
На големата сцена во Центар за култура Битола
🔖Влезници во онлајн продажба: https://bit.ly/3AHQ3iL