You are currently viewing John Williams Symphony

John Williams Symphony

Спектакуларен настан на Камерниот оркестар на Битола во соработка со музичари од Македонската Филхармонија и Македонската Опера и Балет.
Неповторлива изведба на најдобрите теми од филмовите: Star Wars, Superman, Indiana Jones, Jurassic Park, Schindler’s List .

Соло виолина – Климент Тодороски

Под покровителсктво на Министерството за култура

Медиумски покровители: ТВ24, Метрополис Радио

Влезници во претпродажба на 17 и 18.03 од 10:00 до 20:00 часот во билетарата на Центар за култура Битола.