You are currently viewing Дувачкиот оркестар на Државното музичко училиште од Битола и Битолскиот Дувачки Оркестар

Дувачкиот оркестар на Државното музичко училиште од Битола и Битолскиот Дувачки Оркестар

Дувачкиот оркестар на Државното музичко училиште од Битола и Битолскиот Дувачки Оркестар ќе настапат денес, 12.04.2022 година со почеток во 20:00ч во Центар за култура – Битола.

На програмата ќе бидат дела од Бетовен, Росини, Штраус и маршови за дувачки оркестар.