You are currently viewing LOVE O’CLOCK ❤️ Fly me to the Moon

LOVE O’CLOCK ❤️ Fly me to the Moon

12 февруари
20.00 часот
Центар за култура Битола

Ова ќе биде романтичен концерт на чиј репертоар ќе се најдат најголемите хитови на безвремениот Френк Синатра во изведба на Битолски Дувачки Оркестар & Јасна Димитровска

Влезниците по цена од 250ден се пуштени во продажба на билетарата од 15.00-20.00ч

Ќе има одлични награди за најсреќните во публиката. Изненадувањата доаѓаат од Bozinovski watches & jewelry, а концертот е powered by SWATCH 🔴