17 ти Интернационален Фестивал на Монодрама Битола 2015

Четиринаесет претстави од 10 држави меѓу кои Романија, Израел, Русија, Србија, Хрватска, Бугарија, Украина ќе бидат презентирани на 17-тиот интернационален Фестивал на монодрама кој ќе се одржи од 24-ти до…

Коментарите се исклучени на 17 ти Интернационален Фестивал на Монодрама Битола 2015