You are currently viewing BROADWAY во Битола

BROADWAY во Битола

Битолскиот камерен оркестар со нов концерт на 22.04.2018 во 20:00ч.
На концертот ќе настапат солистите:
Наде Талевска, Игор Узинов, Елена Петревска, Марија Груевска, Ана Гаштаровска.
Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од 18.04.2018 од 10:00-20:00ч. по цена од 200 денари и истите можете да ги набавите од билетарата во Центарот за култура.