You are currently viewing Љубовници во ЦК Битола

Љубовници во ЦК Битола

„Љубовници“ е претстава за љубов направена со љубов. Во претставата играат Билјана Беличанец Алексиќ, Зоран Љутков, Драган Спасов-Дац и Маја Вељковиќ-Пановска, текстот и режијата се на Катерина Коцевска. Претставата ќе се одржи на 11.03.2018 во 20:00ч.

*Влезниците по цена од 150 денари може да се набават на билетарата на ЦК Битола.