You are currently viewing Јонче Христовски симфонија

Јонче Христовски симфонија

Заокружете го 4 април за нов, извонреден концерт посветен на едниот и единствен ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ.
🔴Неговите најубави музички бисери ќе бидат испеани од ВИОЛЕТА ТОМОВСКА, РИСТО САМАРЏИЕВ, ЛЕНЧЕ КУКИЌ, ГОРАН КУКИЌ, ЕЛЕНА АНДОНОВСКА, ДУШКО ГЕОРГИЕВСКИ, ПЕТАР МЛАДЕНОВСКИ (СУПЕРХИКС), АГНИ АВШАР, придружени од Камерен Оркестар на Битола ⋮IWConnect.
📅04.04.2023 – Центар за култура – Битола
Почеток: 20:00