You are currently viewing „Ѕидна мистерија “

„Ѕидна мистерија “

На 13.04.2022 во 14.00ч во Центарот за култура Битола можете да ја погледнете видео изложбата „Ѕидна мистерија “ , ѕидни мурали преку видео запис и изложба од 24дела.