You are currently viewing “Чекајќи го министерот”

“Чекајќи го министерот”

📅09.04.2022 20:00
🎭“Чекајќи го министерот”
Комедија
Автор и режисер : Семир Гичиќ
Играат: Лидија Вукичевиќ , Семир Гичиќ и Сашо Ристовски
Дејството се случува во една руинира кафана,која добива нов сопственик.Сопственикот се соочува со проблеми со старата келнерка околу неговата замисла.Тој ангажира дизајнер кој треба да ја уреди кафаната