You are currently viewing „Фрагменти“ од Сандра Котевска

„Фрагменти“ од Сандра Котевска

Во Горно фоаје на 17.12.2021 год во НУ Центар за култура Битола ќе биде отворена изложбата “ФРАГМЕНТИ” на ликовниот уметник Сандра Котевска, чии илустрации на дел од делата се наоѓаат во книгата “КАРШИ” од авторката Маријана Котевска промовирана истиот ден.
Изложбата ќе биде отворена секој ден до 24.12 од 15 – 21 часот.
Повелете 😊