You are currently viewing ФОТО ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2022

ФОТО ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2022

  • Post category:Настани

ЦЕРИ ве поканува да го посетите и погледнете 10-тото јубилејно издание на изложбата СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА кое се состои од 54 фотографии кои ја раскажуваат приказната за Битола од 2013 до денес. Свеченото отворање ќе се одржи на 12.09.2022, понеделник во фоајето на НУ Центар за култура Битола
20:00 – 20:30 -Доделување на дипломи и прогласување на победниците
20:30 – 22:00 – сет на – DJ – Ile the Hair
Ова издание на изложбата е овозможено преку поддршката на Министерствао за култура, Сава пензиско друштво а.д. Скопје и Општина Битола – Бит Фест.