You are currently viewing Фотогалерија од Неделата на рускиот филм

Фотогалерија од Неделата на рускиот филм

На 16.05.2018 во Центарот за култура беше отворена Неделата на рускиот филм по повод 73-та годишнина од победата над фашизмот. Истата беше организирана во соработка со Амбасада на Руската Федерација во Р.М, Почесен конзулат на Р.Ф.во Битола и Кинотека на Македонија.