You are currently viewing Традиционален Велигденски концерт на ТАНЕЦ во Битола

Традиционален Велигденски концерт на ТАНЕЦ во Битола

Националниот ансамбл на народни песни и игри на Македонија ќе одржи спектакуларен концерт во Битола на 21.04.2017 година со почеток од 20.00 часот. Овој концерт е продолжување на традицијата на гостување на овој ансамбл во Битола по повод големиот верски празник Велигден.

*Влезниците по цена од 100 денари ќе бидат пуштени во продажба во вторник (18.04) на билетарата на ЦК Битола.