You are currently viewing Стендап Никола Тодоровски

Стендап Никола Тодоровски

ГОЛЕМ СТЕНДАП СПЕКТАКЛ ВО БИТОЛА! 🎤
15.02.2023 година незаменливиот Никола Тодороски доаѓа во Битола.
🎟Билети во “Центар за култура” – Битола од денес после 15ч.
🔘Стендап шоуто започнува во 20:00h
🔘Цена:200 денари
🔘Информации на: 078/ 667-797.