You are currently viewing Саем на книгата 2019

Саем на книгата 2019

Ја продолжуваме традицијата на Саемот на книгата,каде на едно место се претставуваат најголем домашни издавачи но и издавачи од регионот и пошироко,што го прави овај саем атрактивен и чиј број на посетители е доста голем. Со особено задоволство Ве информираме дека САЕМ НА КНИГАТА-2019  ќе се одржи од 11-02до17-02 во Центарот за култура