You are currently viewing Рок симфонија 2017

Рок симфонија 2017

Во рамките на Бит Фест се одржа новата рок симфонија на Камерен оркестар Битола, на 17.08.2017 во ЗМГ Пацио. Специјален гостин беше Влатко Стефановски, а настапија и: Михајло Трајковски-Сак, Жарко Јакимовски, Боби Мојсовски и Buttelion Classic Chorus. Публиката уживаше во нивната изведба на најголемите рок класици. Во овој албум ви ги презентираме моментите уловени од фотографот Димитар Петковски , чии фотографии ќе сведочат за незаборавниот концерт. Концертот е реализиран со поддршка на Општина Битола и НУ Центар за култура Битола.