You are currently viewing Промоција на албумот “Антитело” од Фолтин 2013

Промоција на албумот “Антитело” од Фолтин 2013

На 17.01.2013 на големата сцена во Центарот за култура се одржа промоција на најновиот албум на Фолтин- “Антитело”