You are currently viewing Премиера на филмот AVEC L’ AMOUR и концерт на групата Фолтин

Премиера на филмот AVEC L’ AMOUR и концерт на групата Фолтин

Ни претставува огромна чест и задоволство да Ве поканиме на премиерата на македонскиот документарен филм AVEC L’AMOUR, кој ги освои срцата на критичарите ширум светот. После проекцијата следува концерт на групата ФОЛТИН.

Режија: Илија Цветковски
Продуцент: Атанас Георгиев
Кинематографери: Драган Паковски, Самир Љума, Илија Цветковски, Сотир Ивановски, Димо Попов, Јане Јанков.
Уредник: Атанас Георгиев
Звук: Александар Ѓоргевиќ, Зоран Проданов, Ивица Јанкуловски, Виктор Атанасов
Музика: Фолтин

Цената на билетите е 200 денари.