You are currently viewing „Пред некое време” – Тихомир Јанчовски

„Пред некое време” – Тихомир Јанчовски

Промоција на книгата „Пред некое време” на авторот Тихомир Јанчовски– поет, професор, преведувач и колумнист.
Центар за култура Битола  02.10.2021 18:00ч.
Песните содржани во неа се теми за љубовта, пријателството , промашувањата, осаменоста, барањето на смислата…
Многу од песните се смислени и напишани токму на улиците на нашата Битола.