Широк Сокак бб, 7000 Битола   + 389 47 520 151    ckbitola@yahoo.com
You are currently viewing Поезија на пат

Поезија на пат

На 25.08.2017 (петок) со почеток во 20.30 часот во малата сала на НУ Центар за култура Битола, и оваа година ќе се одржи поетско читање како дел од проектот „Поезија на пат“ во рамките на Струшките вечери на поезијата.
Во Битола ќе гостуваат поетите: Роландо Катан, Линда Клакен, Хила Лахав, Д-р Волја Гапеева и Дину Фламанд.