You are currently viewing Под Московските Вечери – Концерт на Камерниот Оркестар на Битола

Под Московските Вечери – Концерт на Камерниот Оркестар на Битола

НУ Центар за култура и Камерниот Оркестар на Битола ви претставуваат: Концерт на руски композитори и арии – “Под Московските Вечери”, понеделник (04.04:2016) во 20.00 часот, голема сала на ЦК Битола. Концертот е поддржан од Министерството за култура на РМ.