You are currently viewing Обвинителка

Обвинителка

После големиот успех со преставата „Чекајќи го министерот“ , мега популарната актерка Лидија Вукичевиќ повторно во Битола со комедијата „Обвинителка“ 🔥
📅01.04.2023 20:00ч
🔴Автор е Огнен Неделковски, а режијата ја потпишува Сашо Ристовски.
🔴Покрај Вукичевиќ на сцената ќе ги погледнеме и Магдалена Ризова – Черних и Сашо Ристовски.
🔴Оваа претстава е копродукција од С. Македонија и Србија. Се игра и на македонски и српски јазик.
🪙Цена: 250 денари.