You are currently viewing Нокаут

Нокаут

20 Години FRESH UNION се приближува во 2024 година. Пред официјалниот јубилеј тимот одлучи активностите и припремите да започнаат од оваа година на 18 март 2023 со UNPLUGGED концерт на единствените Nokaut NK во Центарот за култура Битола.
Влезниците се пуштени во предпродажба по промотивна цена од 500 денари на https://mktickets.mk/event/nokaut/ и билетарата на Центарот за култура во Битола.