You are currently viewing Новогодишен Концерт на Камерниот Оркестар на Битола

Новогодишен Концерт на Камерниот Оркестар на Битола

НУ Центар за култура Битола и Камерниот Оркестар ви го претставуваат традиционалниот Новогодишен Концерт оваа година зачинет со најпопуларните хитови од филмовите за Џејмс Бонд!

Настапуваат:
Наде Талевска
Мики Секуловски
Ирена Димовска
Нина Јанева
Butelion Classics Chorus

*Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од понеделник (26.12) на билетарата на ЦК Битола.