You are currently viewing Недела на шпански филм

Недела на шпански филм

Центар за култура Битола и Амбасада на Шпанија во РМ имаат чест да ве поканат на филмскиот циклус НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ.
Циклусот ќе биде отворен на 09.06.2017 (петок) со почеток во 19.00 ч. со филмот „БРАТУЧЕДИ“ (PRIMOS) во малата сала.
Влезот е слободен.

Проекциите на филмовите се од 09 до 15 јуни, со почеток во 19.00 ч.