You are currently viewing НЕДЕЛА НА СОВРЕМЕН ПОЛСКИ ФИЛМ ОД 22 ДО 24 ДЕКЕМВРИ

НЕДЕЛА НА СОВРЕМЕН ПОЛСКИ ФИЛМ ОД 22 ДО 24 ДЕКЕМВРИ

Центар за култура Битола и Амбасада на Република Полска во Скопје ве покануваат на „Недела на современ полски филм“
Филмската ревија е организирана во соработка со Кинотека на Р.С.М. Проекциите ќе се прикажуваат во Мала сала, влезот е бесплатен.

🎞 22 ДЕКЕМВРИ (СРЕДА), 19:30 ч.
ТРАГИ
🎞 23 ДЕКЕМВРИ (ЧЕТВРТОК ), 19:30 ч.
ЛИЦЕ
(Twarz / Mug)
🎞 24 ДЕКЕМВРИ (ПЕТОК), 19:30 ч.
СОЕДИНЕТИТЕ ДРЖАВИ НА ЉУБОВТА
(Zjednoczone Stany Miłości / United States of Love)