You are currently viewing Недела на современ дански филм

Недела на современ дански филм

  • Post category:Настани

НУ Центар за култура Битола во соработка со НУ Кинотека на Р.М. ви претставуваат:
НЕДЕЛА НА СОВРЕМЕН ДАНСКИ ФИЛМ
08-13.12.2018 г. во 20:00 ч.
Мала сала. Влез бесплатен.

ПРОГРАМА
08 ДЕКЕМВРИ (САБОТА) ВО 20.00 ч. „ЧАСОТ НА РИСОТ“
09 ДЕКЕМВРИ (НЕДЕЛА) ВО 20.00 ч. „ДОЛГА КРАТКА ПРИКАЗНА“
10 ДЕКЕМВРИ (ПОНЕДЕЛНИК) ВО 20.00 ч. „ПРИРОДНО РАСТРОЈСТВО“
11 ДЕКЕМВРИ (ВТОРНИК) ВО 20.00 ч. „ПОСВЕТА НА ЉУБОВТА“
12 ДЕКЕМВРИ (СРЕДА) ВО 20.00 ч. „ РОЗИТА“
13 ДЕКЕМВРИ (ЧЕТВРТОК) ВО 20.00 ч. „ ЌЕРКАТА НА ВЕШТЕРКАТА“