You are currently viewing Наша вечер со Иван Босиљчиќ

Наша вечер со Иван Босиљчиќ

Наша вечер со Иван Босиљчиќ.
📅03.03.2023 20:00
Центар за култура Битола.
🎟 Билети во продажба од четврток 23.02.2023 (11:00) на билетарницата на ЦК Битола.
🎟️Цена: 600 денари.
🔴 Повелете на една уметничка вечер која носи возбуда од драматична изведба и врвен музички настан, посебен и ретко виден на нашите простори.