Народната култура како трајна инспирација во моето творештво -25.05.2022

НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА БИТОЛА ВЕ ПОКАНУВА ДА ПРИСУСТВУВАТЕ НА СВЕЧЕНОТО ОТВОРАЊЕ НА 47 ДРЖАВНА ИЗЛОЖБА НА ДЕТСКИ ЛИКОВНИ ТВОРБИ НА ТЕМА
„Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“
НА 25 МАЈ 2022 ГОДИНА (СРЕДА) СО ПОЧЕТОК ВО 12 ЧАСОТ ВО НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА БИТОЛА

The post Народната култура како трајна инспирација во моето творештво -25.05.2022 appeared first on Илинденски Денови Битола.