You are currently viewing МЈУЗИКЛ – “ТРИТЕ ПРАСИЊА”

МЈУЗИКЛ – “ТРИТЕ ПРАСИЊА”

👉ЌЕ БИДЕ СПЕКТАКЛ!!! ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА💥 🎉
25.03.2023 18:00
Продажба на карти секој ден од понеделник до сабота од 11 до 20 часот.
Професионални маски + одлично адаптиран детски текст + повеќе новокомпонирани детски песни специјално создадени за оваа театарска претстава за деца -МЈУЗИКЛ – “ТРИТЕ ПРАСИЊА”🥰 🥰 🥰
Цена на билет: 200 денари