You are currently viewing МАЛАТА СИРЕНА

МАЛАТА СИРЕНА

Драги деца, почитувани родители, љубители на сценските уметности, Ве покануваме на музичко-сценскиот спектакл за деца и млади, театарската претстава МАЛАТА СИРЕНА.
На 11.03.2023 год. (сабота) со почеток од 18:00 часот во Центарот за култура во Битола.
Според бајката на Ханс Кристијан Андерсен и истоимениот Дизниев цртан филм Малата сирена. Ова е приказна за една голема и вистинска љубов, за патот на израстувањето и созревањето, морските длабочини и светот во нив ….. ова е приказна за малата сирена Ариел.
Билетите се пуштени во продажба од денес во #Dimpo Tobacco по цена од 150 ден. Ве очекуваме !