You are currently viewing Концерт “New Era” на Никола Мецевски

Концерт “New Era” на Никола Мецевски

Почитувани,
Чест ни е да го најавиме солистичкиот концерт – концертна промоција на албумот “New Era” на нашиот битолчанец Никола Мецевски , на 9ти декември во “Центарот за култура” во Битола.
Заедно со уште петнаесетина негови блиски соработници и реномирани музичари, на сцената ќе го престават неговиот нов инструментален албум како и уште неколку други музички теми кои премиерно ќе бидат изведени пред битолската публика.
Влезниците се во продажба онлајн на avalon.mk и ширум продажната мрежа на Авалон низ Македонија.