You are currently viewing Концерт на “New York Gypsy All Stars”

Концерт на “New York Gypsy All Stars”

Ви најавуваме СПЕКТАКЛ ! Бендот со светско реноме – New York Gypsy All Stars со концерт во Битола ! ЦК Битола, 29.09, 20.00 часот, влез 150 денари ! Влезниците се пуштаат во продажба од 23.09 ( среда ) на билетарата на ЦК Битола…