You are currently viewing Концерт на ФОЛТИН

Концерт на ФОЛТИН

Бидете дел од промотивниот концерт на новиот албум на Фолтин – ” Пијан Славеј “, голема сала на ЦК Битола, 13.06.2015, почеток 21.00 часот. Влезници може да се набават на билетарата на ЦК Битола по цена од 150 денари.