You are currently viewing КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ

КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ

Ве покануваме на концерт на Ансамблот за народни игри и песни на Македонија „Танец“ по повод обележувањето на 38 годишнината од основањето на НУ Центар за култура- Битола на 10 октомври 2018 (среда) со почеток во 20:00ч.