You are currently viewing Интернационалниот фестивал на филмската камера БРАЌА МАНАКИ

Интернационалниот фестивал на филмската камера БРАЌА МАНАКИ

• Реалноста не е доволна •
43. издание на интернационалниот фестивал на филмската камера БРАЌА МАНАКИ во Битола
19-26 август, 2022