You are currently viewing ИЗЛОЖБА НА ПОЛСКАТА АМБАСАДА

ИЗЛОЖБА НА ПОЛСКАТА АМБАСАДА

Центар за култура Битола и Амбасадата на Република Полска Ве покануваат на изложбата:
Борба и страдање. Полските граѓани за време на втората светска војна. Изложбата ќе биде поставена во Фоајето од 23-30.09.2019