You are currently viewing Засекогаш во срцата

Засекогаш во срцата

“ЗАСЕКОГАШ ВО СРЦАТА” – најубавите македонски евергрини и незаборавните песни на поп иконата – Тоше Проески во еден концерт.
Настапуваат: Елена Ристеска, Ѓоко Танески, Антониа Гиговска, Наде Талевска, Димитар Андоновски, Елена Петреска, Тамара Стојковска, Бојан Стојков и Ана Гаштарова.
Концертот кој беше закажан на 26.01.2019 со почеток во 19:00ч. е распродаден, закажан е уште еден концерт на 27.01.2019 во 19:00ч.
Влезници во претпродажба во билетарата на Центарот за кутура од 17.01 од 11:00 до 20:00 часот.