You are currently viewing Засекогаш во срцата

Засекогаш во срцата

Два концерти во чест на нашите безвременски пејачи Тоше Проески и Пепи Бафтировски 🎼
📅 24 и 25 февруари во 20:00

🔴 Билети во продажба од понеделник 20.02.2023, 11:00ч.
🔴 Продажбата е ограничена на четири билети по човек.
🔴 Цена: 400 денари.