You are currently viewing “Виолински дијалог”

“Виолински дијалог”

На ден 06.11.2021 во “Мала сала” при Центар за култура Битола со почеток во 20:00ч ќе настапат младите виолинисти Андреј Ѓорѓевски и Марија Јанчулеска. За сите љубители на класичната музика, ве покануваме да дојдете и заедно да уживаме во овој “Виолински дијалог”.
Поради ситуацијата со пандемијата ограничен е бројот на места па потребни се резервации на е-пошта andrej1996bt@gmail.com
Потребни се и сертификати за вакцинација!