(ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021

(ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021

The post (ВИДЕО) – ДЕФИЛЕ И СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ 2021 appeared first on Илинденски Денови Битола.