You are currently viewing Велигденски концерт на Ансамблот за народни песни и игри на Македонија – ТАНЕЦ

Велигденски концерт на Ансамблот за народни песни и игри на Македонија – ТАНЕЦ

На 20.04.2016 со почеток во 20:00ч. ќе се одржи традиционален велигденски концерт на Ансамблот на народни песни и игри на Македонија ТАНЕЦ во Битола! Билетите по цена од 100 денари се пуштени во продажба.