You are currently viewing ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

Вардарски Пастуви
според
Фул Монти од Симон Буве и Дамите бираат од Ентони Мекартен и Стивен
Синклер и скопски урбани легенди
Избор на музика, Превод, Адаптација и Режија: Синиша Евтимов
Сценографија: Милан Несторов
Костимогфрафија: Александар Ношпал
Кореографија: Саша Евтимова
Играат:
Атанас Атанасовски – Џаро
Валентин Костадиновски- Тино – Брзи
Жарко Димовски – Жица
Илија Илиовски – Касап
Столе Мицов – Лепи
Едмонд Сотир -Роки
Ердоан Максут – Шеф
Жаклина Петровска – Лина
Претставата ќе се изведува на Големата сцена на 03.10.2019 со почеток во 20:30ч.
Цена: 150 денари