You are currently viewing Божиќен Концерт

Божиќен Концерт

Ја испраќаме старата и веќе се припремаме за новата година. 🌟
✨Центарот на култура Битола, Камерниот оркестар на Битола IW Connect и Министерството за култура со новогодишен подарок за нашата драга публика, Божиќен Концерт. ❄️
🎶На концертот ќе настапуваат: Наде Талевска, Агни Авшар, детски хор Ѕвончиња и хор Коруновска Арс Нова.
🎟️Влезот е бесплатен, а ќе можат да влезат сако оние кои ќе подигнат билети од билетарницата во Центарот за култура Битола на 3 и 4 јануари.
📅 04.01.2023 20.00ч