You are currently viewing БИТОЛСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР 

БИТОЛСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР 

Подгответе се за нешто сосем ново ⭐️ BIG BAND репертоар на големиот концерт на БИТОЛСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР 🎺📯🎷 кој на 30 ноември ќе ја раздрма музички Битола ▪️ во ритмите на JAZZ▪️FUNK ▪️SOUL
Големите хитови на James Brown ▪️ Frank Sinatra ▪️Stevie Wonder ќе зазавучат во Големата сала на ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА во Битола во изведба на солистите Нико Ѓоргиевски, Јасна Димитровска и Тамара Стојковска ▪️▪️▪️
Билети по цена од 200ден набавете си уште веднаш, зошто ова ќе биде концерт за кој ќе се бара билет повеќе 🎫